Aktiv ferie? Her er 3 oplagte muligheder

Det kan for mange være en følelse af rastløshed og kedsomhed, der er forbundet med en chartertur ved poolen. For dem er det heldigt at der findes rejsemål, der er henvendt den aktive type, som godt kunne tænke sig at kombinerer træning med ferie. En træningsferie kan ligeledes ses som en motiverende faktor, der kan være et afbræk fra træningen hjemme i Danmark.

Her kommer 3 muligheder for ferie, der er oplagt for typen, der gerne vil kombinere de bedste træningsfaciliteter med ferien til de varme himmelstrøg

Club La Santa – Lanzerote

For 43 år siden omdannede det danske rejsebureau Tjæreborg, et indkøbt feriecenter på Lanzarote, til et familie og sportscenter.

I starten var denne ide en utrolig dyr forretning for det danske rejsebureau, da tiden dengang ikke var til en ferie, der var kombineret med træning og sport, i samme grad som det er tilfældet i dag.

I dag er Club La Santa på Lanzarote et utrolig populært rejsemål, der danner rammerne for de perfekte muligheder, for at træne alverdens former for sport og fysisk træning.

Dette har blandt andet været på baggrund af danskernes øget fokus på sundhed og træning, der har været med til at gøre Sportcenteret i det spanske ø-hav, til en populær destination når de træningsglade danskere skal vælge destination til ferien.

Club La Santa er det perfekte sted at tage familien med til, og samtidig få trænet på ferien. Der er dejlig varmt hele året rundt, hvilket åbner muligheden for, at man sagtens kan vælge, at tage til destinationen i vinterhalvåret.

En rejse til Club La Santa er ikke forbundet med en dyr ferie, og alle aktiviteterne ligger inden for en kort afstand, så det hele er praktisk samlet på samme sted.

Det er muligt at finde billige flybilletter direkte til Lanzarote, ved at klikke her

Playitas – Fuerteventura

Et andet dansk sportcenter blev oprettet som følge af den øgede efterspørgsel efter sportsferier, som i takt med danskernes fokus på sundhed og helse.

Playitas ligger på Fuerteventura, der er naboø til Lanzarote. Sportscenteret åbnede for 10 år siden, og har ligesom konkurrenten på naboøen dannet rammerne om et komplet sportscenter, hvor det er muligt at træne en lang række sportsgrene, inden for ganske kort afstand.

Ligesom på naboøen er der dejlig varmt hele året rundt, men til forskel for det lidt forblæste landskab ved Club La Santa, ligger Playitas i læ fra de omkringliggende bjerge.

Barcelona – Hotel Estival

En anden form for fitness ferie, er at finde i den spanske storby Barcelona. Det er i denne forbindelse det spanske Hotel Estival, der byder på pakkeophold, hvor der bydes på enhver form for indendørs fitness og wellness.

Det storslåede Hotel Estival har flere store top moderne fitness områder, hvor det er muligt både at træne alene, og være med på holdtræning.

Det er samtidig muligt at afslutte træningen ved hotellets 400kvm store spa og wellness områder. Her er mulighederne igen mange, for at forkæle sig selv efter en hård træning, med blandt andet en række former for massage, og helsende bade.

Hotellet ligger midt i Barcelona, og det er derfor en oplagt mulighed, at kombinerer storbyferien med dette luksuriøse aktive input.